Project:

Kitgroep viert zege Heracles 2

Kitgroep heeft een uitdagend project voltooid voor Heracles Almelo in samenwerking met AKOR B.V. Onze taak? Het grondig vernieuwen van de voegafdichtingen voor de betonnen tribunes.

Het team van Akor nam de eerste stap, door alle stoelen van de tribunes te verwijderen. Dit gaf onze vakmensen de ruimte om het precisiewerk aan de voegen uit te voeren. De oude voegen werden zorgvuldig verwijderd en het beton werd grondig opgeslepen om een perfecte hechting te garanderen.

De tribunes zijn onderhevig aan zware belasting. Denk aan de talloze voetstappen, UV-straling, strooizout en de natuurlijke werking van het beton. Daarom kozen we voor Polysulfide-Brugvoeg systemen met Saba sealer mbt. Het is op dit moment een van de meest duurzame oplossingen op de markt.

Ons werk stopt niet bij de applicatie. Kitgroep heeft zicht ertoe verbonden de voegen in de komende jaren te inspecteren en eventuele beschadigingen of imperfecties te repareren, om zo de levensduur en kwaliteit van de afdichting te waarborgen.

Met een strakke deadline van slechts drie weken, moesten we alle zeilen bijzetten. Dankzij de goede communicatie, de juiste vaklieden en een waanzinnige werkomgeving hebben we de klus op tijd geklaard.

Heeft deze klus je ge├»nspireerd? Lijkt een baan als kitter jou ook wel wat? Neem dan contact met ons op via 0570-677677 of [email protected]. Wij zijn namelijk ook benieuwd naar jouw verhaal en vaardigheden!